Русский
Українська

Актуальна інформація


Переваги роботи бухгалтерського аутсорсингу

ВІЗІЯ ОБЛІК надає послуги повного бухгалтерського супрводу компаній. Ті компанії, що вже стали клієнтами аутсорсингу бухгалтерських послуг переконалися у його ефективності, що дозволяє не тільки вдосконалити свою діяльність, а і значно заощадити.

Бухгалтерський супровід за необхідністю

Ми дуже часто розраховуємо зробити щось завтра, проте не завжди життя дозволяє нам виконати намічені плани: хвороба, несподівана подія, відсутність певних навиків. Скориставшись послугою "Заступник бухгалтера" від ВІЗІЯ ОБЛІК, Ви вирішите всі можливі проблеми.

Стратегія переговорів з банком

Розвиток бізнесу не можливий без додаткового проектного фінансування. Банківський ринок стає більш консервативнішим та зменшує обсяги та можливості для отримання запозичень. Наші фахівці, маючи досвід ведення переговорів з банками, допоможуть виробити правильну стратегію.



Бухгалтерський супровід за необхідністю

 Ми   дуже часто розраховуємо зробити щось завтра, проте не завжди життя дозволяє нам виконати намічені плани: хвороба, несподівана подія, відсутність певних навиків. Скориставшись послугою "Заступник бухгалтера" від ВІЗІЯ ОБЛІК, Ви вирішите всі можливі поблеми.

Насправді, можливість найняти аутсорсінгову компанію на певний час - дуже необхідна пропозиція для кожного з роботодавців. Розуміючи, що деякі процеси не можливо зупинити і компанія повинно працювати фахівці ВІЗІЯ ОБЛІК готові прийти на допомогу своїм клієнтам.

Хвороба одного з співробітників або відпустка, несподіване звільнення або необхідність бути присутнім в іншому місці унеможливлює своєчасну підготовку звітності або забезпечення звичайного режиму роботи компанії.

Саме тому ВІЗІЯ ОБЛІК пропонує будь-яке заміщення бухгалтерського складу або підготовку необхідних документів по програмі "Заступник бухгалтера"

Якщо Ви бажаєте отримати більше інформації про послугу "Заступник бухгалтера", зателефонуйте фахівцю компанії ВІЗІЯ ОБЛІК за телефоном 063 930 15 15